Activele combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT) vor fi vandute saptamana aceasta catre Chimcomplex Borzesti, Dynamic Selling Group si White Tiger Wealth Management Ltd.

Astfel, potrivit unui anunt al Oltchim, societatea a incheiat si preconizeaza sa incheie saptamana aceasta, dupa caz, contracte de vanzare de active dupa cum urmeaza:

  • Cu societatea Chimcomplex Borzesti, care va cumpara integral cinci pachete de active (pachetele 1-5) si partial un pachet de active (pachetul 7)
  • Cu Dynamic Selling Group, care va cumpara integral pachetul de active nr. 6.
  • Cu White Tiger Wealth Management Ltd., care va cumpara integral sase pachete de active(pachetele 1, 3, 4, 5, 7, 8) si partial un pachet de active (pachetul 9)

Oltchim poarta in continuare discutii si cu alti ofertanti.

Finalizarea tranzactiilor in baza acestor contracte este supusa anumitor conditii care trebuie indeplinite, printre care se numara aprobarea finala de catre adunarea generala a creditorilor societatii, acest organism finalizand selectia ofertantilor castigatori.

Oltchim a inceput procesul de vanzare a noua pachete de active la sfarsitul anului trecut, ca parte a fazei de reorganizare a procedurii de insolventa.

Citeste si:
TRANZACTIE: Zitec a preluat agentiile de digital Bright si Symbolic
TRANZACTIE: Zitec a preluat...

Actiunile Oltchim scadeau miercuri pe Bursa de Valori Bucuresti in scadere cu 2%, capitalizarea companiei ajungand astfel la 130 mil. lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Romgaz cumpara 20% din producatorul grec Gastrade