Activele combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT) vor fi vandute saptamana aceasta catre Chimcomplex Borzesti, Dynamic Selling Group si White Tiger Wealth Management Ltd.

Astfel, potrivit unui anunt al Oltchim, societatea a incheiat si preconizeaza sa incheie saptamana aceasta, dupa caz, contracte de vanzare de active dupa cum urmeaza:

  • Cu societatea Chimcomplex Borzesti, care va cumpara integral cinci pachete de active (pachetele 1-5) si partial un pachet de active (pachetul 7)
  • Cu Dynamic Selling Group, care va cumpara integral pachetul de active nr. 6.
  • Cu White Tiger Wealth Management Ltd., care va cumpara integral sase pachete de active(pachetele 1, 3, 4, 5, 7, 8) si partial un pachet de active (pachetul 9)

Oltchim poarta in continuare discutii si cu alti ofertanti.

Finalizarea tranzactiilor in baza acestor contracte este supusa anumitor conditii care trebuie indeplinite, printre care se numara aprobarea finala de catre adunarea generala a creditorilor societatii, acest organism finalizand selectia ofertantilor castigatori.

Oltchim a inceput procesul de vanzare a noua pachete de active la sfarsitul anului trecut, ca parte a fazei de reorganizare a procedurii de insolventa.

Actiunile Oltchim scadeau miercuri pe Bursa de Valori Bucuresti in scadere cu 2%, capitalizarea companiei ajungand astfel la 130 mil. lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri