Ce planuri are Clear Capital Market pe piata financiara locala

Compania londoneza Clear Capital Markets a intrat recent pe piata financiara locala, oferind romanilor servicii personalizate de investitii: consultanta de investitii, in care clientul decide investitiile pe baza recomandarilor, si portofolii discretionare, in care banii clientilor sunt investitii dupa deciziile traderilor si analistilor, iar compania primeste comision de performanta intre 20 si 30%. Calin Nechifor, senior partner Clear Capital Markets, a povestit la emisiunea Inspiratie in Investitii ce planuri are compania pe piata locala.

"Ca si avantaje avem expertiza traderilor din Marea Britanie. Modelele pe care le aducem, advisory si portofoliul discretionar, sunt inca oferite de putine companii pe piata locala. Inainte de a deschide biroul din Bucuresti, a mai fost luata in calcul si Budapesta, dar a contat faptul ca eu sunt roman. Un alt motiv important a fost si ca intram intr-o piata inca noua, cea de wealth management", a explicat Calin Nechifor.

Pentru anul 2018, compania si-a propus sa depaseasca pragul de 200 de clienti, insemnand o valoare totala a portofoliilor administrate de 15-20 milioane de euro.

Setari Cookie-uri