Conform datelor statistice publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), pe segmentul principal al pietei s-au realizat 9.116 tranzactii, in valoare de 132,94 milioane de lei, cu 98,51 milioane de actiuni, insa capitalizarea companiilor listate a inregistrat un recul fata de saptamana precedenta, ajungand la 168,32 miliarde de lei, conform Agerpres.ro.

Actiunile Bancii Transilvania au ramas pe primul loc in topul tranzactiilor si in aceasta saptamana cu o valoare de 33,86 milioane de lei, desi pretul actiunilor a scazut cu 3,77%, fiind urmate de titlurile BRD Groupe Societe Generale, cu 16,1 milioane de lei si o scadere a pretului/actiune cu 1,79%. SIF Oltenia s-a aflat pe pozitia a treia, cu o valoare a tranzactiilor de 15,07 milioane de lei si o variatie pozitiva pe pret de 1,18%. Locurile 4 si 5 au fost ocupate in perioada analizata de OMV Petrom - 14,35 milioane de lei si Romgaz - 13,73 milioane de lei.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: BVB