Grup Sapte SA, agentie cu 20 de ani de experienta in domeniul activarii de brand din Romania, va lista la finalul acestei saptamani o emisune de obligatiuni in valoare de 2 mil. lei pe sistemul alternativ de tranzactionare (AeRO) administrat de Bursa de Valori Bucuresti.

Obligatiunile au fost emise in august 2018 si au o dobanda de 10% pe an, platibila semestrial, cu o scandenta de 3 ani, respectiv in august 2021.

”Listarea obligatiunilor este un pas important pentru noi, pentru ca domeniul nostru de activitate se afla intr-o etapa plina de oportunitati, cu perspective de dezvoltare si rafinare. Avem idei pentru a le fructifica si motivatia necesara pentru a construi pe termen lung, iar oportunitatea reprezentata de AeRO este alternativa de care avem nevoie pentru a creste sanatos. Investim in infrastructura digitala a companiei, in sisteme de monitorizare si raportare a activitatii care vor servi mai bine in proiectele pe care le gestionam pentru clientii nostri dar investim, de asemenea si in pregatirea echipei”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Corina Chiorean, Director General Grup Sapte.

Oferta derulata de catre grup sapte cu sprijinul Certinvest a avut ca scop atragerea de fonduri necesare pentru proiectele de dezvoltare strategica si pentru a-si optimiza structura de finantare actuala.

Grup sapte a inregistrat afaceri de 43 milioane de lei in 2018, in crestere cu 18% fata de 2017. Pentru 2019, Grup Sapte estimeaza afaceri de 45 milioane lei.

Principalele investitii ale grup sapte vizeaza dezvoltarea si modernizarea infrastructurii operationale care digitalizeaza mediul de lucru si permite desfasurarea de activitati colaborative, raportare in timp real si simultana in cadrul tuturor proiectelor desfasurate in cadrul companiei. Aceasta investitie in sistemul operational este realizata in parteneriat cu un dezvoltator specializat in domeniul retail si field marketing, din Danemarca. De asemenea, Grup Sapte investeste in implementarea unui sistem logistic complex (warehouse management system) care ii permite gestionarea materialelor si marfurilor alocate campaniilor pe care le coordoneaza cu echipa proprie in intreaga tara.

Procedura de intermediere a listarii obligatiunilor a fost realizata de Ieba Trust.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri