Niciolae Ghergus (foto), fostul sef al casei de brokeraj Confident Invest, a preluat functia de presedinte al BRK Financial Services, singura firma de brokeraj listata pe Bursa de Valori Bucuresti.

Ghergus il inlocuieste astfel pe Darie Moldovan, acesta din urma renuntand la functie insa pastrandu-si locul in Consiliul de Administratie al BRK. Compania a anuntat de asemenea ca Monica Ivan a fost aleasa in functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie. Conducerea BRK a suferit numeroase modificari in ultimele luni. Luna aceasta, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a respins numirea lui Grigore Chis, fost CEO al BRK, in calitate de membru al Consiliului de Administratie.

Niciolae Ghergus a condus anterior Confident Invest, casa de brokeraj care si-a incetat activitatea in 2017 in urma unui acord prin care BRK Financial Services a preluat portofoliul de clienti.

BRK Financial Services a incheiat primele 9 luni din 2018 cu un profit net de 1,7 mil. lei, de aproape patru ori mai mare decat cel inregistrat de societate in perioada similara din 2017.

Broker Cluj lanseaza...
Citeste si: BRK lanseaza certificatele pe aur. "Nu le-am adus din cauza Chinei"


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
OUG 114 ar 'musca' 110 mil. lei din profitul pe 2019 al Electrica