Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR) anunta ca Banca Transilvania (TLV) devine membru asociat al organizatiei, potrivit unui comunicat al bancii.

"Ne bucuram ca putem sa impartasim din experienta noastra in piata de capital si sa contribuim la cele mai bune practici ale companiilor in relatia cu investitorii. Ei sunt parteneri de baza pentru companiile listate. Pentru fundamentarea deciziilor, investitorii au nevoie de un dialog coerent in urma caruia sa-si construiasca increderea in mediul de afaceri in ansamblu, in potentialul companiei, in calitatea oamenilor care au pornit si care conduc acea afacere", a afirmat Mihaela Nadasan, director general adjunct Institutii si Piete Financiare, Banca Transilvania.

Compania este recunoscuta pentru activitatea de peste 25 de ani in sectorul bancar din Romania si este prima banca listata la Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea companiei a crescut in medie cu 50% pe an de la listare si pana in prezent.

Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania, in functie de active, cu o cota de piata de peste 16% si are peste 3 milioane de clienti, dintre care 700.000 sunt clienti creditati. Compania este de asemenea singura banca romaneasca inclusa in clasamentul global Brand Finance Banking 500 din 2019, cu o valoare a brand-ului de 242 milioane de dolari.

Banca Transilvania se alatura unui grup de companii membre ARIR, precum Bursa de Valori Bucuresti, ALRO, Antibiotice, BRK Financial Group Electrica, Electromagnetica, Franklin Templeton - Bucuresti, Hidroelectrica, Idea Bank, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Purcari, Teraplast si Transelectrica.

Membrii ARIR au acces la continut exclusiv pentru implementarea celor mai bune practici in Relatia cu Investitorii si Guvernanta Corporativa, sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor si obiectivelor pentru Relatia cu Investitorii, participa la proiecte de dezvoltare a pietei de capital. In cadrul ARIR sunt invitate sa adere: ca membru asociat - companii listate, in curs de listare sau care emit obligatiuni listate, membru afiliat - alte companii si membru profesionist - persoane cu experienta in IR.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri