Obligaţiunile Alser Forest intră miercuri, 30 iunie, la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul bursier ALS24E.

Compania din industria forestieră Alser Forest a fost înfiinţată în 2008 şi este în prezent unul dintre cei mai importanţi jucători pe segmentul de vânzare de transportoare şi utilaje forestiere de import.

Compania a încheiat în aprilie 2021 un plasament privat de obligaţiuni în valoare totală de 1,5 milioane de euro. Oferta include 15.000 de obligaţiuni corporative, cu o valoare nominală de 100 de euro fiecare şi o rată a dobânzii de 8% pe an, plătibilă semestrial, cu scadenţa pe 30 aprilie 2024.

În cadrul ofertei au subscris 64 de investitori, iar suma minimă de subscriere a fost de 5.000 euro. Fondurile atrase în urma plasamentului privat vor fi folosite în investiţii pentru consolidarea afacerii, conform Memorandumului.

Listarea obligaţiunilor Alser Forest a fost realizată cu sprijinul Intercapital Invest, în calitate de consultant autorizat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri