28 Iunie 2021

Obligațiunile unei firme de utilaje forestiere debutează pe Bursa de Valori București



Obligaţiunile Alser Forest intră miercuri, 30 iunie, la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul bursier ALS24E.

Compania din industria forestieră Alser Forest a fost înfiinţată în 2008 şi este în prezent unul dintre cei mai importanţi jucători pe segmentul de vânzare de transportoare şi utilaje forestiere de import.

Compania a încheiat în aprilie 2021 un plasament privat de obligaţiuni în valoare totală de 1,5 milioane de euro. Oferta include 15.000 de obligaţiuni corporative, cu o valoare nominală de 100 de euro fiecare şi o rată a dobânzii de 8% pe an, plătibilă semestrial, cu scadenţa pe 30 aprilie 2024.

În cadrul ofertei au subscris 64 de investitori, iar suma minimă de subscriere a fost de 5.000 euro. Fondurile atrase în urma plasamentului privat vor fi folosite în investiţii pentru consolidarea afacerii, conform Memorandumului.

Listarea obligaţiunilor Alser Forest a fost realizată cu sprijinul Intercapital Invest, în calitate de consultant autorizat.



Citeste si