Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări) a câtigat o licitație publică a contractului de evaluare a peste 1.000 de active (bunuri imobile și mobile), aparținând companiei de stat Hidroelectrica. Contractul se va desfășura pe durata a 36 de luni. Compania nu a anunțat valoarea contractului.

„Acest contract reprezintă un plus de credibilitate atât pentru partenerii din țară, cât și pentru marile companii din Europa, pe care le vizăm în viitorul apropiat. Strategia noastră de creștere include extinderea pe piețele internaționale, iar experiența din teren, calitatea serviciilor și timpul excelent de răspuns sunt atuurile noastre de necontestat”, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri