17 Aprilie 2008

Grupul Dafora din Medias vrea sa intre pe pietele din Germania, Austria si Italia

Proprietarul grupului Dafora Medias si Condmag SA Brasov, Gheorghe Calburean, a declarat miercuri, la Tg Mures, ca prognozeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro si un profit de 10% din aceasta pentru grupul sau de firme, potrivit NewsIn.

“Anul acesta este anul consolidarii business-urilor. De asemenea, grupul Dafora intentioneaza sa patrunda pe piata din Germania, respectiv Austria si Italia, cu activitati de foraj - ape geotermale”, a spus Calburean.

Omul de afaceri a anuntat ca intentioneaza sa se dezvolte si in domeniul constructiilor si a precizat ca tinteste piata din Bucuresti, unde are un proiect de sediu de birouri si un proiect rezidential in cartierul Floreasca.

In Tg Mures, Dafora executa mai multe lucrari: Centrului Integrat de Medicina Dentara, un centru sportiv si piscina Universitatii de Medicina si Farmacie.

Gheorghe Calburean a participat la Invest’for - Forumul Investitiilor- lrgu Mures, eveniment organizat de compania Ventrust. Au mai participat Stere Farmache, presedinte si director general, Bursa de Valori Bucuresti, Pierre Stonborough, partener, Gutmann Private Banking Viena si Brian Wardrop, Partener ARX Equity Partners.



Citeste si