3 Iulie 2008

Electrocarbon Slatina vrea o majorare de capital cu 36%, pana la 44,55 mil. lei

Actionarii Electrocarbon Slatina (ELNG) au hotarat majorarea capitalului social cu aport in numerar, la 44,54 milioane lei de la 32,77 milioane lei, prin emiterea a 4,7 milioane actiuni, potrivit NewsIn.

Persoanele inscrise in registrul actionarilor la 18 iulie vor putea subscrie, proportional cu numarul de actiuni detiunte, prin exercitarea dreptului de preferinta, noi titluri timp de 45 de zile de la publicarea hotararii in Monitorul Oficial, iar actiunile nesubscrise dupa incheierea perioadei de exercitare a dreptului de preferinta se vor anula.

Actionarii vor putea subscrie noi titluri la un pret egal cu valoarea nominala, de 2,50 lei.

Compania ce are ca domeniu de activitate fabricarea produselor din minerale nemetalice are un capital social de 32,77 milioane lei divizat in 13,10 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei.

Titlurile Electrocarbon se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul ELNG. Societatea are o capitalizare de 32,77 milioane lei (8,99 milioane euro), conform ultimei cotatii de 2,50 lei, egala cu valoarea nominala a titlurilor, inregistrata in sedinta de ieri.



Citeste si