22 Ianuarie 2009

BRK este retrasa din lista de monitorizare a Bursei

Societatea de intermediere Broker Cluj a fost retrasa de astazi de pe lista de monitorizare a BVB, in urma respectarii hotararilor Consiliului Bursei referitoare la retransmiterea situatiilor lunare ale activului net pentru perioada februarie 2005-august 2008, informeaza un comunicat remis de institutie.

In prima parte a lunii octombrie, BRK as fost pusa pe lista de monitorizare de catre Consiliul Bursei din cauza ca nu respectase in totalitate reglementarile CNVM privind raportarea situatiei activului net.

In lista de monitorizare a BVB se preciza ca Broker Cluj a raportat necorespunzator activul net in perioada februarie 2005 - august 2008.

Casa de brokeraj sustinea ca a raportat pana in octombrie situatia activului net respectand modul de calcul al activului cuprins intr-un ordin al ministerului de Finante, conform cu directivele Comunitatii Economice Europene.

Potrivit Codului BVB, daca un emitent ramane inscris in lista de monitorizare timp de 6 luni, Bursa va initiea procedura de retragere de la tranzactionare a titlurilor respective.



Citeste si