11 Iunie 2009

Impact vinde conducerii si angajatilor actiuni de 6 ori mai ieftine



Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) initiaza din 15 iunie o oferta de vanzare a propriilor actiuni ce vizeaza conducerea si angajatii companiei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Oferta are ca obiect 1,18 milioane actiuni, reprezentand 0,59% din capitalul social al companiei, care sunt oferite la un pret de 0,057 lei/actiune, de circa sapte ori mai mic decat ultima cotatie a Impact de 0,38 lei/actiune.

Intermediarul ofertei ce se va incheia in 14 iulie este casa de brokeraj KBC Securities.

Oferta de vanzare a propriilor actiune face parte dintr-un program de fidelizare a angajatilor si a conducerii inceput din cea de-a doua jumatate a anului trecut.

Impact are un capital social de 200 milioane lei, divizat in in 200 milioane de actiuni, cu valoarea nominala de 1 leu.

Actionarii principali ai companiei sunt presedintele si directorul general Dan Ioan Popp, cu o detinere de 28,06%, si Daniela Sandulescu, care controleaza 11,55% din totalul actiunilor. Artio Global Management LLC (fostul Julius Baer International Equity Fund) are o detinere de 9,99% din capitalul social.

Compania are o valoare de piata de 77,4 milioane lei (18,3 milioane euro), corespunzatoare ultimei cotatii de 0,380 lei/titlu.



Citeste si