Premierul Victor Ponta, a declarat, joi, ca este multumit de activitatea ministrilor, adaugand ca atunci cand va intentiona sa faca schimbari in Guvern, le va discuta in prealabil in coalitia de guvernare.

Solicitat sa comenteze declaratia vicepremierului Daniel Constantin, potrivit caruia in situatia in care se are in vedere o remaniere mai larga, dupa plecarea lui Liviu Voinea la BNR, aceasta ar trebui facuta in iulie, Ponta a precizat: ”Avea dreptate Daniel Constantin, este unul dintre liderii coalitiei, alaturi de Hunor Kelemen si de Gabriel Oprea si imediat ce dorim sa facem schimbari in Guvern le discutam toti patru si dupa aceea le propun presedintelui”, informeaza Mediafax.

Intrebat daca Dan Sova ar putea fi schimbat de la Transporturi si daca e multumit de activitatea acestuia, Ponta a raspuns: ”Eu nu am nemultumiri. Atunci cand vom face schimbari, voi discuta cu ministrii si voi propune presedintelui”.

”Eu sunt mutumit de activitatea tuturor ministrilor si, atunci cand sunt nemultumit, le spun lor, nu presei. Asa se lucreaza intr-o echipa”, a mai spus Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri