"Dragi liberali, constat cu bucurie ca suntem cea mai fericita situatie in care poate fi un partid serios, sa aiba doi candidati. Daca suntem in aceasta situatie, cred ca in acest moment este suficient sa ne bucuram. Este suficient daca ne bucuram ca avem doi candidati. Nu trebuie sa votam nimic astazi", a spus Iohannis, citat de Mediafax.

El a continuat: "Ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa apara o sciziune in partid. Nu ma feresc, insa, de nicio competitie si daca va fi sa intru in competitie cu domnul presedinte si prieten Antonescu, asa sa fie, dar nu astazi. Cred ca este bine sa avem intelepciunea sa vedem lucrurile bune si sa nu le stricam, grabindu-le", a spus presedintele PNL.

Iohannis a anuntat ca retrage Rezolutia privind stabilirea candidatului PNL la prezidentiale si o trimite in Delegatia Permanenta.
"Nu putem sa permitem altcuiva sa ne decida candidatul", a spus Iohannis, precizand ca va exista ragaz suficient pentru a se lua o "decizie inteleapta", in Delegatia Permanenta.

In final, seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus a sustinut ca, "daca cineva are nevoie sa cumpere un batran, se pare ca Klaus Iohannis nu e de vanzare". "Avem doua nominalizari, iar Delegatia Permanenta va hotari care dintre ei va fi candidatul nostru. Sunt de aceeasi parere cu Klaus Iohannis", a afirmat Quintus, in concluzia dezbaterilor.