Presedintele PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, a calificat condamnarea presedintelui fondator al partidului, Dan Voiculescu, drept "o drama" care i se intampla "unui om cu initiative benefice pentru Romania", precizand ca "uman" este alaturi de acesta.

"Este un moment dificil si o drama care i se intampla unui om care a avut initiative benefice pentru Romania de-a lungul timpului si a reusit sa puna pe picioare companii solide, care au generat mii de locuri de munca, contribuind semnificativ la bugetul public. Uman, sunt alaturi de dl. Voiculescu. Stiu ca are puterea sa depaseasca acest moment", a declarat Daniel Constantin, citat de Mediafax.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv, vineri, la 10 ani de inchisoare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Voiculescu a fost condamnat pentru spalare de bani.

Totodata, Curtea de Apel Bucuresti a dispus si confiscarea sediilor posturilor Antena si grupului de firme Grivco, precum si a penthouse-ul din Soseaua Kisseleff, cu o valoare estimata de 250.000 de euro.

Citeste si:
Antena Group a cumparat cu 10 milioane de euro fostul sediu ICA
Antena Group a cumparat cu 10...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Curtea de Apel: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea