Masina liderului PNL a fost filmata in zona resedintei prezidentiale, iar jurnalistii de la Antena 3 au presupus ca Iohannis se afla acolo pentru o intalnire cu Basescu, arata Gandul.

Totodata, prim-ministrul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care scrie ca discursul lui Iohannis contine "mesajele lui Basescu" si ca acesta "vrea sa guverneze Romania cu cei care au produs catastrofa economica din ultimii 10 ani".

Prezidentiabilul ACL neaga insa informatiile facute publice de Antena 3, precizand ca ultima intalnire cu Traian Basescu a avut loc in 2008 si ca de atunci nu a mai avut contacte cu acesta, potrivit Mediafax.

De atunci, nu ne-am mai intalnit, nici nu ne-am mai cautat!

"Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima intalnire pe care am avut-o cu presedintele Basescu a fost, daca bine imi amintesc, undeva la inceputul anului 2008. De atunci, nu ne-am mai intalnit, nici nu ne-am mai cautat!", a precizat Iohannis, raspunzand la o intrebare pe aceasta tema.

Citeste si:

Klaus Iohannis a dezmintit faptul ca s-ar fi intalnit cu presedintele Traian Basescu atunci cand a fost filmata masina liderului PNL in zona resedintei prezidentiale si a spus ca este vorba "despre de o confuzie regretabila".

"As vrea in mod exceptional sa fac o precizare legata de o informatie: eu nu m-am intalnit cu presedintele Traian Basescu, evenimentul la care a fost fotografiata sau filmata masina mea a fost un eveniment care a fost in zona la vila Dante, unde am participat la o intalnire nepublica, intalnire de adio pentru vechiul insarcinat cu afaceri al SUA. Este o confuzie regretabila si pot sa va spun ca atunci cand vor avea loc intalniri de interes public va voi spune eu acest lucru", le-a spus Iohannis ziaristilor.

El le-a aratat ca la acea intalnire anunta despre eveniment cel care face invitatiile, daca considera acest lucru. "Cel care invita anunta, daca considera, daca nu, nu", a mai spus Iohannis. Iohannis a mai fost intrebat despre faptul ca exista informatii ca Traian Basescu l-ar fi chemat la o intalnire in acea perioada. "Nu. Este falsa informatia", a raspuns Iohannis.