"Iohannis fuge de invitatia televiziunilor. Ca de obicei, Basescu il ajuta pe Iohannis, pentru ca el e omul lui. Ne-am saturat de scandalul lui Basescu din ultimii zece ani. Televiziunile sunt cele mai serioase. Il asteptam pe Klaus Iohannis la tv de luni seara incolo", a spus Firea.

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, prin intermediul unui comunicat de presa, ca dezbaterea intre candidatii in alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Administratia Prezidentiala anunta ca "preluarea de catre televiziuni a dezbaterii/dezbaterilor se poate face prin fibra optica, in condiții tehnice excelente și egale pentru toate televiziunile nationale si locale care doresc", informeaza Mediafax.

Citeste si:

“Mentionam ca in momentul de fata Palatul Cotroceni poate asigura semnal pentru minim 30 televiziuni si daca este nevoie se pot crea imediat facilitati suplimentare. Capacitatea celor doua sali permite participarea a cate 50 - 70 de sustinatori din partea fiecarui candidat”, se mai precizeaza in comunicat.

Discutiile purtate in aceasta saptamana intre echipele de campanie ale lui Victor Ponta si Klaus Iohannis pe tema organizarii unei dezbateri electorale intre cei doi candidati au esuat.