Klaus Iohannis a fost intrebat, sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce parere are despre propunerea sefului statului ca dezbaterea dintre cei doi candidati la Presedintie sa aiba loc la Cotroceni.

"Mi se pare ca o dezbatere poate sa fie oriunde este o platforma publica, independenta, accesibila celor doi candidati si intregii media. Orice se poate negocia daca sunt satisfacute aceste conditii. O sa rog echipa mea sa continue negocierile si sper ca nu se vor termina prin declaratii mincinoase dintr-o parte, nu din partea echipei mele", a spus Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

De asemenea, intrebat daca la Cotroceni este un loc potrivit pentru aceasta dezbatere, Iohannis a raspuns: "Asta vor decide echipele in negociere".

Citeste si:

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, prin intermediul unui comunicat de presa, ca dezbaterea intre candidatii in alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Potrivit comunicatului, Basescu a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie "nu pot conveni asupra unui loc neutru", in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidatii pentru functia de presedinte al Romaniei.

Presedintele precizeaza ca este convins de faptul ca "dezbaterile sunt esentiale pentru democratie si pentru buna informare a electoratului, dar si de faptul ca dezbaterea/dezbaterile sunt dorite de cei doi candidati".

Sursa foto: Klaus Iohannis/Facebook.com