Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei si Cristian Diaconescu se situeaza pe pozitii diametral opuse cand vine vorba de exploatarea aurului de la Rosia Montana, precum si a gazelor de sist.

Proiectul Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist sunt doua subiecte care, in ultimii ani, au starnit un val puternic de reactii negative din partea societatii civile. Pentru moment, exploatarea aurului de la Rosia Montana a fost abandonata, deoarece, in luna iunie, proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost respins de Parlament. In ceea ce priveste gazele de sist, acestea ar da posibilitatea tarii noastre sa nu mai depinda de gazul rusesc. Presedintele Traian Basescu declara la finele anului trecut ca miza politicilor noastre in zona energetica trebuie sa fie independenta energetica de gazele rusesti. Prezenti in ultimele saptamani la Adevarul Live si chestionati asupra acestor probleme sensibile, principalii patru candidati la cea mai inalta functie in stat, Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei si Cristian Diaconescu, au opinii total diferite in ceea ce priveste exploatarea resurselor minerale.

Citeste articolul integral pe Adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri