El a prezentat mai multe argumente impotriva suspendarii, precizand ca cei care o initiaza trebuie sa se intrebe daca actiunea are rost. Dragnea a spus ca o suspendare l-ar transforma pe Basescu in actor politic de prim plan in campanie, iar el nu isi doreste acest lucru.

Dragnea a mentionat insa ca, din punctul lui de vedere, Traian Basescu ar trebui suspendat "maine", la cum s-a comportat presedintele, dar trebuie tinut cont de consecintele pe care le-ar avea un astfel de demers, arata Mediafax.

El afirma si luni seara, referindu-se la suspendarea lui Traian Basescu, ca varianta ca social-democratii sa se trezeasca impartind martisoare, in timp ce Basescu ar fi inca presedinte, iar Victor Ponta -ales intre timp sef al statului- ar sta pe tusa, nu este imposibila.

El a spus ca nu vede niciun castig politic din actiunea de suspendare a lui Traian Basescu si a facut apel la ratiune in ceea ce-i priveste pe social-democrati. "Eu nu vad niciun castig politic. Trebuie sa vedem daca nu tulburam mai mult apele si il ajutam pe Traian Basescu", a spus Dragnea.