"Mandri ca suntem romani" si Coloana Infinitului - leitmotivele lansarii lui Victor Ponta pe stadion

Sloganul "Mandri ca suntem romani" a fost reluat, sambata, la evenimentul de lansare a candidaturii premierului Victor Ponta la Presedintie, care se va desfasura pe stadionul Arena Nationala, acesta fiind asociat si cu reprezentari in miniatura ale Coloanei Infinutului, care gardeaza scena.

Astfel, una dintre peluzele stadionului a fost acoperita cu patru mari panouri pe care a fost inscriptionat sloganul 'Mandri ca suntem romani", dar si "Votam Victor Ponta presedinte". Toate cele patru panouri contin motivele traditionale populare romanesti. In fata acestei tribune, unde acesul participantilor nu este permis, a fost montata o scena ampla, acoperita cu mocheta rosie, noteaza Mediafax.

In spatele scenei, organizatorii au montat un ecran urias, pe care gliseaza sigla aliantei PSD-UNPR-PC, din partea careia candideaza Victor Ponta.Ecranul urias este flancat de doua porti, ale caror stalpi constituie reprezentari in miniatura ale Coloanei Infinitului, opera de arta reprezentativa pentru cultura si traditia romaneasca.

Intre stalpii celor doua porti au fost montate, de asemenea, doua bannere uriase cu mesajul "Votam Victor Ponta presedinte". Accesul pe stadion a fost permis incepand cu ora 14.00. Traficul rutier a fost restrictionat in zona. Participantii au putut intra pe stadion in baza unul bilet de intrare care continea date despre locul pe care il va ocupa si pe care era inscriptionat textul "Victor Ponta presedinte".

La aceasta ora, peluza opusa scenei a fost deja ocupata integral de catre reprezentantii UNPR. acestia sunt imbracati in tricouri rosii si flutura steaguri rosii cu sigla UNPR, dar si steaguri tricolore.UNPR-istii scandeaza "Ponta presedinte", dar si celebrul "Ro-o-ma-nia!", al microbistrilor. Participantii la eveniment au posibilitatea sa isi achizitioneze, contra-cost, cutii mari cu popcorn, dar si bauturi racoritoare, printre care si cola, de la chioscurile ambulante montate pe gazon, dar si de la chioscurile care deservesc tribunele si peluzele. De asemenea, cine doreste isi poate cumpara si bere la draft.

Citeste si:
Un congolez candidează la primăria unei comune din Giurgiu
Un congolez candidează din...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Paza evenimentului este asigurata de firma BGS. Stewarzii de la BGS sunt foarte stricti, astfel incat accesul pe stadion nu este permis in lipsa biletului de intrare. Evenimentul urmeaza sa inceapa la ora 16.00, cu un mic concert. Sunt asteptati sa tina discursuri primarul general Capitalei, Sorin Oprescu, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si candidatul Victor Ponta.

Coordonarea evenimentului este asigurata de secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi. De asemenea, Bogdan Teodorescu, unul dintre consultantii lui Victor Ponta, coordoneaza zona media si de comunicare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri