Victor Ponta: La 42 de ani, ma simt pregatit sa fiu presedintele romanilor

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, pe Arena Nationala, unde isi lanseaza candidatura la Presedintia Romaniei, ca la varsta de 42 de ani, pe care a implinit-o chiar in aceasta zi, se simte pregatit sa fie presedintele romanilor.

"Azi la 42 de ani vreau sa va spun ca ma simt pregatit, am curajul, am increderea, credinta, impreuna cu dumneavoastra, ca pot fi presedintele romanilor, ca putem sa facem acea mare schimbare pe care o asteptam. Vreau sa fiu presedintele romanilor care vor sarbatori 100 de ani de la marea unire", a spus Victor Ponta, citat de Mediafax.

El le-a spus participantilor la evenimentul de lansare ca este recunoascator pentru faptul ca social-democratii au avut incredere sa-l aleaga presedinte al partidului la 37 de ani si ca romanii au avut incredere sa fie premier la 39 de ani. "Vreau spun cat sunt recunoscator pentru ca la 37 de ani ati avut incredere sa ma alegeti in fruntea PSD, partid pe atunci infrant, care isi pierduse speranta. Am fost impreuna, uniti si am castigat toate bataliile. O vom castiga si pe cea din 16 noiembtrie, o batalie pentru Romania', a spus Victor Ponta.

"Vreau sa multumesc romanilor care la 39 ani au avut incredere sa fiu celmai tanar premier din Europa, premierul unei tar distrusa economic si social, fara incredere, fara speranta. Impreuna am imdreptat lucrurile rele, am facut multe lucruri bune, am aratat ca romanii pot sa aiba grija unii de altii, pot sa traiasca in tara lor" asa cum isi doresc, a adaugat Victor Ponta.

Citeste si:
Un congolez candidează la primăria unei comune din Giurgiu
Un congolez candidează din...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri