Zlotea: Sper din tot sufletul ca PMP si Macovei sa fie verificati la fel la semnaturi ca Iohannis

Secretarul general adjunct al PDL, Marian Zlotea, a declarat ca spera "din tot sufletul' ca PMP si Monica Macovei sa fie verificati "la sange" cum a fost verificat ACL in cazul semnaturilor de sustinere, fapt care a dus la intarzierea depunerii candidaturii lui Klaus Iohannis.

"M-am ocupat in calitatea mea de secretar general adjunct al PDL (de listele de semnaturi ale sustinatorilor, n.r.). La ora 9 si 40 de minute am ajuns cu toate dosarele la BEC. Impreuna cu personalul tehnic de la BEC si AEP am scos dosarele si am inceput sa verificam dosar cu dosar. Cu aceasta cale tin sa multumesc personalului BEC pentru modul in care a fost verificat PDL, presedintei (AEP, n.r.) Ana Maria Patru, vicepresedintilor Marian Muhulet si Dan Vlaicu. Imi doresc din tot sufletul ca si ceilalti sa fie verificati la sange, asa cum am verificat eu astazi de BEC, ca si ceilalti colegi, respectiv cine va mai veni de acum incolo PMP, doamna Monica Macovei si altii, sa fie verificati. Pentru ca am fost verificat si am depasit ora la care trebuia sa ajungem la BEC din cauza acestor verificari care au avut loc pe fiecare dosar in parte, pe fiecare fila in parte si pe fiecare numar in parte", a declarat Marian Zlotea.

Zlotea a fost intrebat care a fost motivul pentru care a intarziat cu mai mult de o ora depunerea candidaturii la BEC a lui Klaus Iohannis fata de momentul anuntat initial, noteaza Mediafax. Secretarul general adjunct al PDL a mentionat ca in acest moment ACL are inregistrate oficial doua milioane doua sute zece mii de semnaturi. "Aproximativ 74-75 de mii de semnaturi le-am luat inapoi (...) Au fost verificate, sunt fractii (file care contin mai putine semnaturi valabile decat rubricile tabelului/pagina, n.r.), au fost scoase din dosare si le-am luat inapoi, au fost practic date inapoi", a mai spus Marian lotea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri