”Ca un om pe care am crescut-o din punct de vedere politic, va pot garanta ca este un om inteligent, la care nu veti gasi fluctuatii de optiuni, nu veti gasi compromisuri politice. Eu am facut compromisuri, pentru ca trebuit sa le fac, dar cel putin la candidatul dumnevoastra si al PMP pentru prezidentiale nu o sa gasiti compromis politic”, a afirmat Traian Basescu, multumindu-le taranistilor pentru sustinerea Elenei Udrea in campania electorala.

Presedintele a spus ca spera, totusi, ca Elena Udrea sa fie capabila, la nevoie, sa faca compromisuri politice, daca va castiga.
”Politica este si o arta a compromisului, la un moment dat, dar fara sa compromiti principiile”, a aratat Traian Basescu, potrivit Mediafax.

Seful statului a mai spus ca ceea ce l-a impresionat la Elena Udrea a fost ca, dupa el, a fost ”al doilea om politic atacat de trusturile lui Voiculescu si a rezistat”.

Citeste si:

”Asta o recomanda ca politican care ar avea forta sa continue drumul. Nu am pretentia sa il continue la fel. Desi uneori am glumit, trebuie sa spun ca am fost departe de a fi perfect. Orice presedinte, dupa mine, poate nazui sa faca lucrurile mai bine, mai delicat, mai intelept, mai putin brutal, dar sa le faca. Eu probabil am avut abordarea comandantului, care a spus: «A, un perete, nici o problema, trebuie sa trecem prin el». Mi-ar placea ca ea sa gaseasca solutia sa ocoleasa peretele, daca poate”, a precizat Basescu.

In finalul discursului sustinut la Congresul PNTCD de la Poiana Brasov, Traian Basescu a spus: ”Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania”.