Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Cotroceni, ca nu ii sustine pentru Presedintie nici pe Victor Ponta, nici pe Klaus Iohannis, el mentionand ca ramane consecvent in a o sustine pe Elena Udrea, candidat al PMP.

"Am vazut in ultimele doua luni o campanie furibunda a celor doua blocuri politice - Ponta cu propagandistii lui si parlamentarii - si PNL sau ACL, ambele incercand sa ma aloce ceileilalte tabere", a spus Basescu, potrivit Mediafax.

El a tinut sublinieze ca nu il sustine pe Victor Ponta si nu il sustine pe Klaus Iohannis si nu are nicio intelegere cu ei.

Amandoi sunt mincinosi, amandoi sunt corupti.

"PSD-ul spune ca sunt in intelegere cu Iohannis. PSD-ul si toti propagandistii lor, ACL-ul cu toti propagandistii lor, din pacate, oameni care au pretentia ca sunt de dreapta s-au inrolat in aceasta zona, desi unii dintre ei, pana acum doua luni nu stiau cum sa fie de dulci cu Ponta, sa propage mesajul ca presedintele e in intelegere cu Ponta. O sa ii dezamagesc si pe unii si pe altii, nu il sustin si nu il voi sustine pe Ponta si nici nu am vreo intelegere cu el, nu il sustin si nici nu il voi sustine pe Iohannis si nici nu am intelegere cu el", a spus Basescu.

Citeste si:
Presedintele Iohannis a discutat cu Florian Coldea
Dobrovolschi: A existat o...

El a adaugat: "Motivul, valabil pentru amandoi, poate fi rezumat in doua cuvinte: amandoi sunt mincinosi, amandoi sunt corupti".

"Nu mai vorbim de oportunismul care ii caracterieaza pe amandoi", a spus presedintele.

Traian Basescu a adaugat ca ramane consecvent in a o sustine la Presedintie pe Elena Udrea, candidatul PMP, "pentru ca este un om corect, este un om care nu minte si care a facut ceva cand a fost ministru".

Citeste si:
Ce averi au candidatii din Bucuresti
Averi de candidati de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Lumea in schimbare: Protestele anticoruptie schimba fata Romaniei