Prezidentiabilul PNL Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca sta "foarte linistit" cu privire la verificarile Corpului de Control al premierului la Primaria Sibiului, precizand insa ca "da de gandit faptul ca Ponta candidatul il trimite pe premierul Ponta sa trimita Corpul de Control la Primaria contracadidatului".

"Chiar in perioada de campanie electorala. Interesant. Nu e niciun fel de problema, la Primaria Sibiu s-au facut nenumarate verificari si se vor face in continuare. Stau foarte linistit, stiu ce este acolo si nu o sa gaseasca nicio neregula", a comentat Klaus Iohannis anuntul facut de Guvern, privind verificarile de la Primaria Sibiu, arata Mediafax.

El a tinut sa precizeze ca ii da de gandit faptul ca "domnul Ponta, candidatul Ponta il trimite pe prim-ministrul Ponta sa trimita Corpul de Control la Primaria contracandidatului, sa faca verificari, cu zece zile inainte de turul doi al alegerilor". "Totusi, parca lucrurile nu sunt in regula", a afirmat Iohannis, adaugand: "Eu va spun oricand, simplu. Oricine poate sa controleze orice, nu exista nereguli la primaria Sibiu. Simplu de tot".

Nu exista nereguli la primaria Sibiu.

Corpul de Control al premierului deruleaza, din aceasta saptamana, o actiune de control la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), generata de informatii privind acordarea unor despagubiri in favoarea unei cesionar, pentru imobile situate inclusiv in Sibiu.

Citeste si:
Surse: Alegerile locale au loc pe 27 septembrie - parlamentarele,...
Surse: Orban și Iohannis...

"Corpul de control al primului-ministru desfasoara, incepand cu 3 noiembrie 2014, o actiune de control la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. La baza actiunii de control au stat informatii transmise de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor care se refera la activitatea proprie a acestei entitati cu privire la acordarea unor despagubiri ca masuri reparatorii, in favoarea unui cesionar, pentru imobile situate pe raza mai multor unitati administrativ-teritoriale, inclusiv municipiul Sibiu", se arata intr-un comunicat transmis de Guvern.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Trei angajaţi ai unei fabrici din Sibiu au fost internaţi cu virusul COVID-19
Setari Cookie-uri