"Foarte multa lume ma intreaba despre vot. Nu tin partea niciunui politician, dar am votat duminica si voi vota si saptamana viitoare, dintr-un sentiment de responsabilitate fata de tara mea, pe care il simt de fiecare data cand intru pe teren. Cum sa castigi daca nu te prezinti la meci? Cum sa castige Romania daca noi nu participam la vot? Eu zic sa mergem la vot si sa votam dupa cum ne spune constiinta. Sa castige Romania!", a notat Halep pe contul sau de Facebook.

Simona Halep are peste un milion de fani pe Facebook, ea ocupand primul loc in aceasta privinta in topul personalitatilor din lumea sportului din Romania. La momentul publicarii acestei stiri, postarea adunase deja peste 6.500 de aprecieri. Intr-o singura ora, pe pagina de Facebook apareau peste 180 de comentarii de tipul "Sper Simona ca nu l-ai votat pe cel care a profitat de tine, de cate ori a avut ocazia", "Simona, esti fata extrem de serioasa ... Hai ca ma duc sa votez dar impotriva admiratorului tau impaunat!!! Bafta si sanatate!", "Este prea inteligenta ca sa voteze cu Ponta!!Stie ea ce are de facut in cabina,acolo e singura....in rest,te faci frate cu dracul pana treci puntea!" sau "Simona, daca tu ai candida, ar iesi toata tara la vot, pentru ca in sfarsit am avea cu cine sa votam cu inima impacata".

Turul doi al alegerilor prezidentiale va avea loc in data de 16 noiembrie. Incidentele de la sectiile din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale au fost comentate de presa straina, care anticipeaza un duel strans intre candidatii care merg in turul al doilea, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

1. Cu cine ai votat in primul tur si pe cine vei vota in al doilea tur?