MAE a informat, duminica, ca a transmis Biroului Electoral pentru sectiile de votare din strainatate (BES) lista cu propuneri de personal pentru completarea birourilor acestora, conform unei decizii a BEC referitoare la buna organizare a turului al doilea al scrutinului prezidential.

"MAE a pus la dispozitie aproximativ 800 de persoane, atat din cadrul centralei MAE, cat si al misiunilor diplomatice si consulare, urmand ca BE48SVS sa decida completarea birourilor electorale cu personalul necesar, acolo unde va fi cazul, cu prioritate prin implicarea personalului MAE din serviciul exterior, precizeaza, intr-un comunicat, MAE.

Pana la aceasta ora, MAE nu a luat si o decizie referitoare la organizarea unor noi sectii de votare pentru romanii din strainatate, scrie Mediafax.

MAE a anuntat, sambata, ca se afla " intr-un proces de evaluare, privind atributiile ce ii revin in baza legii 370/2004 si a hotararilor BEC", dupa ce BEC a tinut sa precizeze ca nu exista impedimente legale pentru organizarea unor noi sectii de votare in strainatate.

MAE "a luat nota" de precizarile BEC si a constatat ca, desi initial "din Hotararea BEC nr.4H/4.11.2014 nu rezulta temeiul legal privind infiintarea de noi sectii de votare", in urma unor "precizari suplimentare" cerute de minister BEC a comunicat "explicit existenta temeiului legal pentru completarea listei sectiilor de votare in strainatate".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri