Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti, ca ”in niciun caz PSD nu este implicat” in incidentul din curtea sediului ACL si crede ca reprezentantii ACL ”si-au aruncat singuri gainile in curte” pentru a crea ”un element de presa” si pentru a se ”victimiza” in fata cetatenilor, potrivit Mediafax.

”In niciun caz, PSD nu este implicat intr-o astfel de mizerie. Reprezentantii ACL si-au aruncat singuri gainile pentru a crea un element de presa, fiindu-le frica cu candidatul lor Klaus Iohannis, care de fiecare data cand iese spune numai bazaconii, vezi ultima lui declaratie care vizeaza cresterea de pensii in 2015, fiind rupt de realitatea si de cerintele unui adevarat presedinte. Ei, cei de la ACL, au creat un astfel de eveniment pentru a se victimiza in fata cetatenilor”, a sustinut Florin Iordache, membru in Consiliul National al PSD si presedinte al Comisiei de munca a Camerei Deputatilor.

Mai multe gaini, unele dintre ele moarte, au fost gasite, marti, in curtea sediului ACL din Soseaua Kiseleff, pasarile avand la gat biletele pe care scrie: "Eu sunt Iohannis","Mi-e frica de dezbatere". Incidentul a avut loc cu putin timp inainte de sosirea la sediul ACL a presedintelui PPE, Joseph Daul, care urma sa aiba o intalnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga si Anca Boagiu. Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, referitor la acest incident, ca au fost sesizate Politia si ANSVA, aratand ca este o campanie care ii provoaca scarba, iar PSD este “un partid al gainarilor”. Mai multi reprezentanti ai ANSVSA, echipati cu combinezoane albe, manusi si ciorapi din plastic, au venit la sediul ACL, unde au strans gainile imprastiate prin curte si le-au pus in saci si containere.

Sursa foto: MEDIAFAX Foto