Monitorul Oficial va tipari 20,9 milioane de buletine de vot, dintre care 800.000 vor fi trimise la sectiile de votare din strainatate.

Monitorul Oficial va tipari pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale 20,9 milioane buletine de vot, dintre care 800.000 vor fi trimise la sectiile de votare din strainatate, se arata intr-un comunicat al Guvernului, potrivit Mediafax.

"Pentru cel de-al doilea tur de scrutin, RA Monitorul Oficial tipareste 20.945.068 buletine de vot, dintre care 800.000 vor fi trimise la sectiile de votare din strainatate. Conform cererii inaintate de MAE, vor fi confectionate inca 400 stampile cu mentiunea Votat, pentru sectiile de votare din strainatate", se arata in comunicat. Bugetul Ministerului Afacerilor Externe a fost majorat, marti, de Guvern cu 1,5 milioane lei, din Fondul de rezerva, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale in strainatate, urmand sa fie asigurate mai multe stampile si cabine de vot, iar lista personalului sa fie suplimentata, a anuntat ministrul de resort, Teodor Melescanu, care a apreciat ca, prin masuri de fluidizare a procedurii de vot, va fi posibila cel putin o dublare a numarului persoanelor votante.

Sursa foto: Shutterstock.com/Urna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri