Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca dupa parerea sa Klaus Iohannis "ramane o persoana inadecvata pentru functia de presedinte al Romaniei" si nu va reprezenta "decat o continuare a regimului Basescu" fiind inconjurat si manevrat de cei din PDL.

Calin Popescu Tariceanu a precizat ca respecta votul democratic al cetatenilor chiar daca acesta nu este cel pe care l-a asteptat, anunta Mediafax.

Iohannis nu are nici experienta, nici competentele necesare!

"Raman insa de parere ca domnul Klaus Iohannis, cu toate ca este castigatorul acestui tur al doilea al acestor alegeri prezidentiale, ramane o persoana inadecvata pentru functia de presedinte. Consider ca nu are nici experienta, nici competentele necesare pentru a fi presedintele Romaniei. Mai mult decat atat, asa cum am mai spus, nu a reprezentat decat o continuare a regimului Basescu si fiind inconjurat si manevrat de cei din PDL. Asistam la o continuare a regimului Basescu-PDL, care nu are o amintire placuta in Romania", a precizat Tariceanu.

El s-a aratat nemultumit de remarca "Ne-am luat tara inapoi" a lui Klaus Iohannis, aratand ca aceasta este "tipica lui Basescu". Tariceanu a facut aceasta afirmatie in conferinta sustinuta alaturi de Victor Ponta, la Parlament.

Citeste si:
Sondaj: Victor Ponta ar castiga fara emotii cursa pentru prezidentiale
Victor Ponta ar castiga fara...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si