Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, au transmis romanilor mesaje de Paste.

"Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc sarbatori luminate, cu liniste si pace in suflet, alaturi de cei dragi!", a spus Iohannis in mesajul video postat pe Facebook.

"Sa primiti Sarbatoarea Invierii Domnului cu seninatate si sa va bucurati de lumina acestor zile impreuna cu cei dragi. Va doresc Paste fericit! Hristos a inviat!", mentioneaza Liviu Dragnea intr-o postare pe Facebook

"Sarbatoarea Invierii Domnului este pentru toti credinciosii ortodocsi un prilej de bucurie, de speranta, de apropiere de familie, pentru ca acestea sunt lucrurile care reprezinta cheia binelui pentru viitor. Aceasta perioada trebuie sa fie un moment in care reflectam asupra lucrurilor cu adevarat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de ragaz de la problemele de zi cu zi. Sarbatorile de Pasti sa ne gaseasca pe toti mai ingaduitori si mai intelepti, mereu cu lumina in suflet si in ganduri. Dragi romani, Paste fericit! Hristos a inviat!", a afirmat Calin Popescu-Tariceanu.

Criza in Republica Moldova....
Citeste si: Consilierul prezidential Bogdan Aurescu ajunge la Chisinau


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Protest la Cotroceni: circa 50 de persoane cer eliberarea lui Dragnea