"Va spun ca am vazut filmul asta si in 2004 si in 2009. Evident ca este o dezamagire fireasca si nu vreau sa fiu in pielea lui Ponta, pentru ca momentul in care ti se confirma o astfel de situatie si la o diferenta atat de mare, nu a fost usor. De aceea, omeneste vorbind, sunt alaturi de el pentru ca stiu prin ce trece. Nu e un moment usor pentru nimeni", a spus Mircea Geoana.

Senatorul PSD a aratat ca in cazul sau a fost si mai greu, diferenta fiind data de faptul ca el a castigat de fapt alegerile, in timp ce Ponta le-a pierdut la o diferenta de un milion de voturi. "Pentru mine a fost si mai greu pentre ca eu de fapt am castigat. Atunci va dati seama ca la mine, dupa momente de euforie pe scena, pe care vi le aduceti aminte cu totii, la mine a fost probabil si mai greu. Una e sa te duci la culcare stiind ca esti presedinte si sa te scoli cu domnul Basescu reinventat de o maniera sistematica si alta e sa pierzi la un milion de voturi diferenta", a spus Mircea Geoana.

El a facut apel la colegialitate fata de Ponta. "Cred ca socul domnului Ponta este important si de aceea ma feresc sa ma reped catre concluzii personale. Avem nevoie de acest moment de colegialitate si de gasire a noi solutii, de a stabiliza guvernarea, partidul, dar si pentru a gasi solutia pentru viitor", a spus Mircea Geoana.

Sursa foto: Mediafax