Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca este necesara organizarea unui Congres extraordinar al partidului pentru a se face o analiza serioasa a rezultatelor prezidentialelor dar si pentru a da un semnal de mobilizare fortelor de care dispune formatiunea, scrie Mediafax.

"Eu am si lansat aceasta idee, de fapt e o chestie firesca, va trebui (sa fie convocate, n.r.) organele executive de partid si apoi un Congres, cred eu, special, sa faca o analiza serioasa si sa traga concluziile cuvenit, cum anume...Parerea mea e ca se impune un Congres tocmai pentru a da un semnal de mobilizare a fortelor de care dispune partidul", a spus Iliescu.

Intrebat daca este necesar acest Congres si pentru a da un semnal de schimbare a echipei de conducere a PSD, Iliescu a raspuns: "Asta e altceva. Se va discuta si...".

Iliescu a precizat ca la Congres trebuie facuta o analiza nu numai privind greselile din campanie, dar si perceptia electoratului fata de PSD. "Nu e vorba numai despre campanie, este perceptia - eu nu vreau sa dau calificative nimanui - dar este perceptia electoratului, deci trebuie sa stam sa analizam mai atent si asta trebuie sa o faca oamenii responsabili din partid. De aia am spus sa fie si un CExN, sa fie si un Consiliu, poate si un Congres extrordinar care sa analizeze si sa dezbata si sa traga toate concluziile cuvenite la nivel de centru si de organizatii locale in ce priveste programul partidului pentru perioada urmatoare, ca urmeaza doi ani nu usori si alegerile parlamentare din 201", a spus Iliescu.

El a aratat ca, oricum, PSD trebuie sa vina cu un proiect si cu un program pentru urmatorii doi ani, dar si pentru alegerile parlamentare din 2016.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri