Surse apropiate familiei Iohannis au declarat ca presedintele ales, Klaus Iohannis, si sotia sa, Carmen, au invitat, sambata seara, la locuinta lor din municipiul Sibiu, cateva perechi de prieteni apropiati pentru o "mica petrecere”. Invitatia a fost facuta pentru ora 19.00, iar inainte de aceasta ora aproximativ zece perechi de persoane cunoscute in Sibiu - medici, oameni de afaceri, politicieni, colaboratori ai lui Klaus Iohannis - au ajuns la casa de pe strada Balea din municipiu.

Printre invitati se numara presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania, Paul Porr, medicul Radu Urdea, omul de afaceri Werner Keul, sefa Serviciului Public de Administrare a Unitatilor de Invatamant Preuniversitar de Stat din Primaria Sibiu, Simona Pop, dar si Marius Vecerdea, proprietarul Clubului sportiv Pamira din Sibiu, cu care Klaus Iohannis joaca tenis.

Invitatii au venit fie pe jos, fie adusi de cineva cu masina si aproape toti aveau in mana cate un buchet de flori si cate o atentie. "Am adus un cos cu produse traditionale”, a declarat Marius Vecerdea, care a spus ca nu stie exact ce este in cos pentru ca nu l-a pregatit personal.

Citeste si:

La randul sau, intrebat de jurnalisti daca este un motiv de sarbatoare, medicul Radu Urdea a declarat ca "este un motiv de bucurie pentru toti”.

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns, in noaptea de vineri spre sambata, la locuinta sa din municipiul Sibiu.

In acest timp, Victor Ponta a ales sa isi petreaca scurtul concediu de dupa alegerile prezidentiale intr-un club de lux din Dubai, alaturi de Sebastian Ghita.

Sursa foto: MediafaxFoto