La intrarea in Biserica parohiala romano-catolica "Sf. Treime” din Sibiu, Klaus Iohannis le-a urat romanilor ”Craciun fericit”, refuzand sa raspunda la intrebarile jurnalistilor care il asteptau. Dupa terminarea slujbei, seful statului a iesit din biserica alaturi de sotia sa, Carmen, el fiind aplaudat de mai multe persoane, relateaza Mediafax.

Iohannis a mers apoi sa joace tenis la un club din oras. Presedintele a ajuns la Sibiu inca de marti seara, cand a participat la slujba din Ajun. Iohannis a oferit, in Ajunul Craciunului, o tableta unei adolescente de 14 ani a carei mama este plecata la munca in Italia, pentru ca fata sa poata vorbi cat mai des cu familia sa pe Skype, seful statului postand un filmulet pe Facebook.

Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie, la Baile Olanesti

Fostul presedinte Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie la Baile Olanesti, in judetul Valcea, el postand pe Facebook doua fotografii in care apare impreuna cu sotia sa, cu cele doua fiice si cu nepotii sai. Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii sub titlul ”Craciun in familie”.

Citeste si:

Astfel, intr-una dintre imagini, fostul presedinte apare alaturi de sotia sa, Maria, tinandu-i in brate pe cei doi nepoti, Sofia Anais si Radu. Sofia Anais este fiica Elenei Basescu, iar Radu este fiul Ioanei Basescu, botezat in 20 decembrie la Biserica Sf. Silvestru din Capitala. In cea de-a doua fotografie, Traian Basescu se afla alaturi de sotie, de cele doua fiice si de sotii acestora, precum si de cei doi nepoti, iar in spatele lor este un brad impodobit.

Cele doua postari au adunat peste 40.000 de like-uri si aproape 2.700 de comentarii. Fostul sef al statului petrece Craciunul la Baile Olanesti, in judetul Valcea. In ultimii ani, Traian Basescu si-a petrecut sarbatorile de iarna la Predeal.