Victor Ponta va fi prezent la o dezbatere privind situatia votului din diaspora

Premierul Victor Ponta va participa, marti, incepand cu ora 10.00, a o dezbatere privind votul din diaspora, organizata in plenul Camerei Deputatilor la solicitarea PNL, a precizat, luni, dupa sedinta Biroului permant al Camerei, deputatul PSD Marcel Ciolacu, secretarul BP.

”Maine, de la ora 10 va avea loc dezbaterea politica ceruta de PNL. Mai mult ca sigur, maine, domnul prim-ministru va fi la ora 10,00 la Camera Deputatilor. Procedura va fi cea normala, cei care au convocat-o isi vor prezenta punctele de vedere, domnul prim-ministru va raspunde, ca o dezbatere politica in Parlamentul Romaniei”, a explicat deputatul PSD, potrivit Mediafax.

In 17 noiembrie, liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat ca liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor solicitarea de organizare a unei dezbateri in plenul acestei Camere pe marginea votului din diaspora cu prezenta "obligatorie" a lui Victor Ponta.

Ponta va trebui sa prezinte vinovatii si masurile care se impun.

"Organizarea dezastruoasa a votului in diaspora nu trebuie ascunsa sub pres de Guvernul Ponta. In consecinta, grupul liberal a depus astazi dupa-amiaza o solicitare catre Biroul Permanent prin care solicita o dezbatere in plenul Camerei Deputatilor saptamana viitoare cu participarea obligatorie a prim-ministrului privind modul rusinos si umilitor pentru romani in care a fost organizat votul in strainatate", a declarat Scutaru.

Citeste si:
Ponta: Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă...
Ponta: Pro România va avea un...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

El a precizat ca Victor Ponta "trebuie sa explice in plenul Parlamentului incalcarea drepturilor fundamentale a miilor de cetateni romani care nu au putut sa voteze pe 2 ori pe 16 noiembrie". "Ponta va trebui sa prezinte vinovatii si masurile care se impun", a mai declarat Scutaru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri