Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului

Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca isi doreste sa restructureze Guvernul, iar un Congres al PSD urmeaza sa fie convocat in in primavara anului viitor, potrivit unor surse participante la discutii.

Sursele citate de Mediafax au aratat ca Ponta a fost in asentimentul tuturor atunci cand a vorbit despre restructurarea Guvernului, fapt care ar echivala cu venirea noului Cabinet in Parlament, pentru a obtine votul parlamentarilor. Aceleasi surse au aratat ca restructurarea Cabinetului echivaleaza cu o comasare a unor ministere.

Pe de alta parte, Ponta le-a spus deputatilor, legat de Congresul PSD, ca vrea ca acesta sa fie convocat la inceputul anului 2015.

Premierul Victor Ponta participa, marti, de la 10.00, a o dezbatere privind votul din diaspora, organizata in plenul Camerei Deputatilor la solicitarea PNL, a precizat, luni, dupa sedinta Biroului permant al Camerei, deputatul PSD Marcel Ciolacu, secretarul BP.

”Maine, de la ora 10 va avea loc dezbaterea politica ceruta de PNL. Mai mult ca sigur, maine, domnul prim-ministru va fi la ora 10,00 la Camera Deputatilor. Procedura va fi cea normala, cei care au convocat-o isi vor prezenta punctele de vedere, domnul prim-ministru va raspunde, ca o dezbatere politica in Parlamentul Romaniei”, a explicat deputatul PSD, potrivit Mediafax.

Citeste si:
Ponta: Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă...
Ponta: Pro România va avea un...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

In 17 noiembrie, liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat ca liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor solicitarea de organizare a unei dezbateri in plenul acestei Camere pe marginea votului din diaspora cu prezenta "obligatorie" a lui Victor Ponta.

Ponta va trebui sa prezinte vinovatii si masurile care se impun.
"Organizarea dezastruoasa a votului in diaspora nu trebuie ascunsa sub pres de Guvernul Ponta. In consecinta, grupul liberal a depus astazi dupa-amiaza o solicitare catre Biroul Permanent prin care solicita o dezbatere in plenul Camerei Deputatilor saptamana viitoare cu participarea obligatorie a prim-ministrului privind modul rusinos si umilitor pentru romani in care a fost organizat votul in strainatate", a declarat Scutaru.

El a precizat ca Victor Ponta "trebuie sa explice in plenul Parlamentului incalcarea drepturilor fundamentale a miilor de cetateni romani care nu au putut sa voteze pe 2 ori pe 16 noiembrie". "Ponta va trebui sa prezinte vinovatii si masurile care se impun", a mai declarat Scutaru.

Citeste si:
Tudose ameninta cu demisia: Ma duc acasa
Mihai Tudose: Este nevoie de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri