"In primavara trebuie sa facem noul proiect politic 2015-2019 care presupune doua lucruri esentiale: pe de o parte sa avem grija sa ii aparam si sa ne facem datoria fata de cei peste cinci milioane de romani care ne-au votat, iar pe de alta parte sa incercam sa guvernam bine si sa schimbam in PSD lucrurile pe care toata lumea le cere sa fie schimbate", a spus Victor Ponta, dupa CExN a Organizatiei de femei social-democrate, noteaza Mediafax.

In ceea ce priveste schimbarile in interiorul PSD, Victor Ponta a precizat ca se refera la adoptarea unei decizii foarte clare si a unei actiuni clare si consecvente prin care partidul sa arate ca sprijina in societate si in interior combaterea coruptiei, a clientelismului politic si a acumulari de putere doar la anumite persoane si la anumite functii.

Ponta a spus ca aceasta reforma i se aplica si lui si a aratat ca are in vedere inclusiv schimbarea statutului PSD. "Aceasta reforma mi se aplica si mie, nu porneste de la mine. O reforma nu poate fi facuta decat printr-un efort colectiv si aici ma refer la schimbarea Constitutiei, acolo unde va fi nevoie, la schimbarea legilor, la schimbarea stautului PSD", a spus Victor Ponta. El a aratat ca statutul PSD va trebui sa contina prevederi foarte clare, care sa nu mai lase loc de interpretari in acest sens.