Premierul Victor Ponta a dat, luni, in prima sedinta a BPN al PSD din 2014, la inceputul careia presa a avut acces, un mesaj de unitate a USL, el aratand ca USL a avut ca obiectiv schimbarea "regimuluiBasescu" si trebuie sa-l duca la bun sfarsit, scrie Mediafax.

"Trebuie sa castigam europarlamentarele. Trebuie sa castigam prezidentialele. Trebuie sa fim uniti. Eu dau un mesaj foarte clar: ca eu cred ca USL a avut ca obiectiv fundamental schimbarea regimului Basescu sisa trebuie ne ducem acest obiectiv la bun sfarsit", a spus Ponta.

El a pledat nu doar pentru unitatea partidelor componente ale USL, ci si pentru unitatea tuturor care "s-au saturat de regimul Basescu". "Eu cred ca putem sa fim uniti nu doar in cadrul USL, dar cred ca putem sa fim uniti si cu alti reprezentanti ai partidelor politice sau societatii civile care s-au saturat de regimul Basescu", a spus Ponta.
El a aratat ca si PDL "s-a saturat" de "regimul Basescu".

"Si PDL s-a saturat de regimul Basescu, de abuzuri, de santaj, de dosare, de linsaj mediatic (...) Important e ca trebuie sa folosim 2014 pentru adevarata schimbare a Romaniei. Am incredere ca PSD poate fi actorul principal in acest sens, dar nu singur, ci impreuna cu toti cei din USL si din afara USL care vor aceasta schimbare", a spus Ponta.

Citeste si:
Un broker roman din tanara generatie vorbeste despre propria...
Un broker roman din tanara...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mandatul lui Ponta a inceput si s-a sfarsit la presiunea strazii