El a precizat, la Antena 3, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si ca au convenit de comun acord sa fie schimbat din functie, noteaza Mediafax. Anterior, pe Facebook, Aurelia Cristea, Florin Jianu si Razvan Nicolescu au anuntat ca se vor retrage din postul de ministru delegat pentru Dialog Social, ministru delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si, respectiv, ministrul delegat pentru Energie.

"Am discutat, astazi, cu prim-ministru Ponta despre ceea ce urmeaza. Mi-a comunicat ca isi doreste un nou concept: lipirea, din nou, a departamentului de energie la ministerul economiei si numire a unui ministru politic", a precizat Razvan Nicolescu pe contul sau de Facebook. El a aratat ca i-a multumit lui Victor Ponta pentru ca i-a dat sansa sa faca ceva pentru Romania in ultimele 10 luni si i-a comunicatca nu il intereseaza nicio alta functie publica in Romania.

Si Florin Jianu, Ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, a anuntat, de asemenea, pe Facebook ca nu va mai face parte din Executiv. "Guvernul viitor va contine numai oameni politici. Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat care a fost onorat sa se puna in slujba tarii lui", a spus Florin Jianu.