"Imaginea Romaniei si a activitatii guvernamentale sunt prioritati pentru noi in perioada urmatoare, fiind important ca reformele aflate in curs sa contribuie si la schimbarea perceptiei cu privire la tara noastra. Ne dorim o comunicare reinnoita cu media internationala si o crestere a profilului Romaniei la Bruxelles, Washington si in alte capitale europene sau globale", anunta premierul Victor Ponta.

Radu Magdin, CEO al companiei de comunicare Smartlink Communications din 2012, afirma ca il onoreaza oferta de a lucra pentru imaginea externa a tarii si a Guvernului, fiind interesat de o cat mai buna reflectare "a Romaniei si a reusitelor guvernarii" in media internationala.

"Romania are nevoie de un PR de tara mult mai bun, este o chestiune de interes national, dincolo de sfera politica", enunta Radu Magdin.

Radu Magdin, consultant de comunicare si afaceri publice, este interesat de IT, energie si marile tendinte din Uniunea Europeana. A lucrat la Parlamentul European in Bruxelles ca ofiter de presa al grupului PSD, iar ulterior a ocupat functia de manager de comunicare pentru reteaua EurActiv si respectiv functia de manager de politici europene pentru Google. De asemenea, Radu Magdin are experienta in presa si diplomatie in Romania.

El face parte din Grupul de Lucru al Liderilor Emergenti NATO, alaturi de alti 14 tineri din tari europene si SUA.