Premierul a luat masa cu familia regala vineri la Savarsin, insa Regele Mihai nu a participat, luand parte Principesa Margareta si Principele Radu, fotografia, de la pranzul oficial cu ocazia aniversarii Regelui, fiind postata din greseala de echipa online, se precizeaza pe pagina Facebook a lui Ponta.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna. Fotografia postata anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia pranzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, fiind postata din greseala de echipa online. La masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regala fiind reprezentata de catre Principesa Margareta si principele Radu", se arata intr-un text postat pe pagina de Facebook a premierului de echipa acestuia.

De asemenea, au fost postate doua fotografii care ii infatiseaza pe premierul Victor Ponta, sotia acestuia, cei doi copii, Principesa Margareta si Principele Radu, noteaza Mediafax.

O fotografie care ii infatisa pe premier si pe Regele Mihai I stand la masa fusese postata anterior, vineri seara, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, in textul semnat de "Echipa VP" aratandu-se ca "premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna".

Batalia Craciunului pe Facebook: ce imagini si mesaje posteaza politicienii

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri