"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna. Fotografia postata anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia pranzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, fiind postata din greseala de echipa online. La masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regala fiind reprezentata de catre Principesa Margareta si principele Radu", se arata intr-un text postat pe pagina de Facebook a premierului de echipa acestuia.

De asemenea, au fost postate doua fotografii care ii infatiseaza pe premierul Victor Ponta, sotia acestuia, cei doi copii, Principesa Margareta si Principele Radu, noteaza Mediafax.

O fotografie care ii infatisa pe premier si pe Regele Mihai I stand la masa fusese postata anterior, vineri seara, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, in textul semnat de "Echipa VP" aratandu-se ca "premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna".

Batalia Craciunului pe Facebook: ce imagini si mesaje posteaza politicienii