Deputatul Victor Ponta a transmis vineri ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, "cumpara voturile" membrilor Comitetului Executiv al partidului "oferind functii si contracte" de la Guvernul Dancila, va exista "un haos generalizat".

"Datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, sa faca un pas inapoi cand face rau si sa sprijine din alta pozitie! Cel care isi duce la dezastru partidul pentru propria lui functie si pentru propriul interes este doar un sacal venit sa fure ceva ce nu ii apartine! Daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa catusi de putin de PSD si de oamenii care au votat, daca i-ar pasa de bunul mers al tarii, daca i-ar pasa de colegii lui pe care ii pune sa se lupte azi intre ei - ar demisiona! Daca insa azi Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila - vom avea un haos si un dezastru generalizat!", a scris fostul prim-ministru, pe Facebook.

El a adaugat ca, atunci cand persoana sa "devenise o problema pentru PSD", fiind inculpat de DNA, a demisionat din functia de presedinte al partidului.

"Am facut campanie in 2016 din pozitia de simplu membru si asa PSD a castigat alegerile. (...) Daca CEx-ul PSD nu poate sa elibereze tara de gasca lui Dragnea, atunci o vom face noi, cei de la ProRomania!", a completat Ponta.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai formatiunii care au cerut demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri