Deputatul Victor Ponta a transmis vineri ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, "cumpara voturile" membrilor Comitetului Executiv al partidului "oferind functii si contracte" de la Guvernul Dancila, va exista "un haos generalizat".

"Datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, sa faca un pas inapoi cand face rau si sa sprijine din alta pozitie! Cel care isi duce la dezastru partidul pentru propria lui functie si pentru propriul interes este doar un sacal venit sa fure ceva ce nu ii apartine! Daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa catusi de putin de PSD si de oamenii care au votat, daca i-ar pasa de bunul mers al tarii, daca i-ar pasa de colegii lui pe care ii pune sa se lupte azi intre ei - ar demisiona! Daca insa azi Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila - vom avea un haos si un dezastru generalizat!", a scris fostul prim-ministru, pe Facebook.

El a adaugat ca, atunci cand persoana sa "devenise o problema pentru PSD", fiind inculpat de DNA, a demisionat din functia de presedinte al partidului.

"Am facut campanie in 2016 din pozitia de simplu membru si asa PSD a castigat alegerile. (...) Daca CEx-ul PSD nu poate sa elibereze tara de gasca lui Dragnea, atunci o vom face noi, cei de la ProRomania!", a completat Ponta.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai formatiunii care au cerut demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor.

Protest la Palatul Cotroceni:...
Citeste si: Protest la Cotroceni: circa 50 de persoane cer eliberarea lui Dragnea

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Valer Dorneanu a fost reales in functia de presedinte al CC