Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea a fost, miercuri dupa-amiaza, la Viorica Dancila pentru a-i cere sa spuna ca daca pleaca el din functie, pleaca si ea, insa, din cate se pare, premierul nu a dat curs acestei solicitari, scrie B1.ro.

"Stiu ca Dragnea a fost astazi (miercuri - n.r.) peste Dancila sa o oblige sa spuna ca pleaca si ea si, dupa cum ati vazut nu s-a intamplat asta. Nu mai putem sa traim in modul asta in care un om care are alta parere... Ponta, Grindeanu, Banicioiu, Tudose, Andronescu, Firea, nu poti sa spui de toti ca sunt cu statul paralel, tradatori, securisti. E insuportabil sa traiesti in ideea ca daca ai spus ca nu esti de acord cu Dragnea, ai devenit un vandut al lui Soros. Sursa tuturor conflictelor e Dragnea si daca nu pleaca, va pierde PSD-ul in primul rand, Guvernul si Parlamentul. N-am vazut ca Dancila sa fi iesit sa spuna ca daca pleaca Dragnea, pleaca si ea", a declarat Victor Ponta, la B1 TV.

Declaratia lui Ponta vine in contextul scrisorii semnate de trei vicepresedinti PSD, in care se cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al partidului si de presedinte al Camerei Deputatilor si preluarea conducerii interimare a partidului de catre presedintele executiv, premierul Viorica Dancila.

Citeste si: Liviu Dragnea ironizeaza scrisoarea prin care i se cere demisia: "Vor sa nu ne mai certam cu Iohannis"

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri