Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, luni, inaintea sedintei BPN al partidului, ca presedintele Klaus Iohannis submineaza Romania si a sugerat ca seful statului ar pregati ceva ca sa o faca pe Viorica Dancila sa plece din functie, scrie Ziare.com.

Liviu Dragnea a sustinut ca atacul presedintelui "la adresa premierului este continuarea unui plan de actiuni ale presedintelui indreptate impotriva Guvernului. Orice actiune interna externa pe care o face Guvernul si care nu e pe placul presedintelui este atacata, chiar sabotata. Si in cazul Israel si Vatican si in cazul minciunilor despre rezultatele economice presedintele submineaza Romania".

Seful social democratilor a facut o comparatie intre declaratiile din ultimele zile si cele dinaintea demisiei lui Victor Ponta de dupa tragedia din Colectiv.

"Ne aducem aminte ca in 2015 presedintele a insistat si a facut presiuni ca Ponta sa isi dea demisia, a iesit si a spus ca a fost nevoie sa moara oameni sa apara acea demisie. Acea demisia a fost rezultatul unui dosar politic, fals judiciar care s-a dovedit zilele trecute. Ne punem intrebarea legitima: cu aceasta insistenta ce ne mai pregatesc Iohannis si ai lui pentru a se intampla aceasta demisie", a sustinut Dragnea.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri