Ludovic Orban a declarat ca nu se retrage din competitie ca urmare a anuntului facut de Klaus Iohannis, care o sustine pe Alina Gorghiu, ci isi afirma cu si mai multa taria candidatura la sefia PNL, intrucat considera ca aceasta candidatura e legitima si sustinuta de baza partidului, scrie Mediafax.

"In mod evident, azi nu numai ca nu ma retrag, ci, dimpotriva, imi afirm cu si mai mare tarie candidatura, pentru ca eu consider ca este o candidatura legitima, care e sustinuta de baza PNL si ca e o candidatura care urmareste obiective precise: punerea in practica a programului prezidential si daramarea cat mai rapid a Guvenului Ponta”, a spus prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, intrebat daca se retrage din competitie ca urmare a anuntului lui Iohannis de a o sustine pe Alina Gorghiu.

Orban a spus ca are incredere in colegii sai de partid si in faptul ca Biroul Politic National va tine cont de vointa exprimata de baza partidului in procesul de consultare care a fost organizat in peste 30 de filiale judetene si care i-au acordat sustinerera politica.

"Cred ca e important ca presedintele PNL sa fie presedintele care e sustinut de baza partidului. Eu nu i-am cerut domnului Iohannis sa ma sprijine, dimpotriva, i-am spus si daca ar avea de gand sa ma sprijine, nu trebuie sa-si manifeste aceasta optiune. Faptul ca domnul Iohannis a spus ca o prefera pe doamna Alina Gorghiu, e dreptul domniei sale”, a spus Orban.

El a aratat ca, daca va ajunge presedinte al PNL, partidul va deveni cel mai loial si serios partener al presedintelui Iohannis in punerea in practica a programului prezidential.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri