Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire in functia de consilier prezidential a lui Laurentiu-Mihai Stefan, profesor la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, fost consilier politic in Ambasada SUA, care a lucrat si la agentia de presa Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Laurentiu-Mihai Stefan in functia de consilier prezidential, incepand cu data de 26 ianuarie 2015. In luna decembrie, agentia de presa Mediafax anunta ca Laurentiu Stefan, care a activat in calitate de consilier politic al ambasadei SUA, ar putea deveni consilier prezidential pentru analiza politica al presedintelui Klaus Iohannis.

Acesta este profesor colaborator al Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti din 1999 si doctor in stiinte politice din 2003. Laurentiu Stefan este fondator si presedinte (2000-2005) al Societatii Romane de Stiinte Politice. A lucrat in cadrul Agentiei Mediafax si a colaborat la Ziarul Financiar, urmand ulterior studii postuniversitare politice la Cambridge -1998 si apoi bursa oferita de Colegiului Noua Europa (1999-2002). Este autor si coordonator al unor volume, lucrari si articole despre politica romaneasca, recrutarea elitelor politice, atat la nivel national si local.

Pana in prezent, seful statului a semnat decretele de numire in functia de consilier prezidential a lui Leonard Orban, Elena Simina Tanasescu, Mihaela Ciochina, Dan Mihalache, Dan- Andrei Muraru, Cosmin-Stefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran si Adrian-George Scutaru.

Citeste si:
Zuckerberg: Companiile de "social media" nu trebuie să fie...
Mark Zuckerberg: Companiile...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
VIDEO Moțiunea simplă împotriva ministrului Vela, adoptată
Setari Cookie-uri