Presedintele Klaus Iohannis a declarat dupa vizitarea arhivelor CNSAS de la Popesti-Leordeni, ca nu am reusit sa ne cunoastem suficient de bine istoria recenta, respectiv anii comunismului, si ca e nevoie de o studiere mult mai atenta si in final, de o reconciliere cu istoria noastra recenta.

”Mi se pare foarte important sa nu trecem prea repede peste istoria noastra recenta. Am spus si, din pacate, dupa ce am aflat azi, pot sa reafirm, nu am reusit sa cunoastem suficient de bine istoria noastra recenta si vorbesc aici, desigur, de anii comunismului. Este nevoie de o studiere mult mai atenta si in final, de reconcilierea noastra cu istoria noatra recenta. Acest lucru nu s-a intamplat pana acum si fara aceasta etapa, este greu de crezut ca putem trece pur si simplu mai departe”, a declarat Klaus Iohannis, la finalul vizitei efectuate la Popesti Leordeni, unde se afla arhivele Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), scrie Mediafax.

Presedintele Iohannis a aratat ca a dorit sa faca aceasta vizita la arhivele CNSAS pentru ca ”aici se gaseste documentarea pentru o parte foarte importanta din istoria noastra”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri